Herfst Favorieten

De herfst staat alweer om de hoek. Het weer gaat langzaam naar de koelere temperaturen en meer regen. De bomen beginnen langzaam van kleur te veranderen – wat een van mijn favoriete dingen aan de herfst is, heerlijk om dan met de hond te lopen! Truien weer brengt ons ook naar thee weer! Deze blog helpt je de herfst smaken te ontdekken!

Pumpkin Spice

Geen een lijst over de herfst is tegenwoordig compleet zonder Pumpkin Spice. Het zal je misschien verrassen dat Pumpkin Spice geen pompoen bevat. Het is een combinatie van kruidnagel, gember, nootmuskaat en kaneel. Deze combinatie biedt een warme aroma en een zoete smaak die ideaal is om mee om te warmen wanneer het kouder wordt.

Appel

Als ik denk aan de herfst, dan denk ik aan een appeltaart die vers uit oven komt en alle geuren die daarbij vrij komen – oke, nu wil ik een appeltaart bakken. Appels zijn dan ook het fruit van de herfst en kunnen over vele manieren worden geimplementeerd. Appel thee biedt een zoete en scherpe smaak die perfect te combineren is met kaneel. 

Mijn favoriete appel theeën voor de herfst zijn natuurlijk als eerste Appeltaart, maar ook Appel Punch Spice, Appel Kaneel en Appel Vanille Swirl zijn ook heerlijke herfst theeën.

Chai

Chai bevat vijf hoofdingerdiënten: kruidnagel, kaneel, gember, kardemom en zwarte peper. Een ander kruid die ook vaak wordt toegevoegd is ster anijs. Chai is het Indiaase woord voor thee, waar thee ook vandaan komt. De kruiden zijn vaak gemengd met een zwarte thee en een vleugje melk maakt het een romige en pittige drank perfect voor de koude ochtend. 

Je vindt hier onze Chai theeën hier.

Kaneel

Kaneel is een van de beste ingrediënten wanneer je je thee zoeter wil maken zonder suiker te gebruiken. Kaneel is een warm kruid die ook heerlijk ruikt en bij bijna elke thee past. Zet je favoriete thee en voel er een kaneelstokje aantoe samen met een klein beetje bruine suiker om je thee nog warmer te maken!

Mijn favoriete theeën met kaneel zijn Rooibos Sinaasappel Kaneel en Amandel Kaneel.

Vier de herfst met je thee

Herfst gaat over het genieten van zoete en hartige smaken en als je favoriete eten. De temperatuur zakt en we vervanging ijs met karamel appels, appeltaart, wafels enzovoorts. Herfst favorieten zoals pompoen, appel en kaneel komen naar voren in elk recept..

Combineer je herfst thee met een muffin, wafel, stukje appeltaart of een ander heerlijk gebakje dat je dat warme gevoel van binnen geeft en geniet van de herfst!