In 2017 zijn we begonnen met een 2 pallets wijn en olijfolie uit Italië, prachtige producten met een hoge kwaliteit voor de fijnproevers. Nadat deze voorraad verkocht was moesten we de keuze maken om nieuwe voorraad te importeren of te stoppen. Stoppen wilde we natuurlijk niet, maar de transportkosten en inkoopprijzen waren inmiddels dusdanig gestegen in Italië dat onze verkoopprijzen niet markt-conform zouden zijn.

Op dat moment kwamen we in aanraking met een leverancier voor losse theeën en hebben we de eerste stapjes gezet met 5 smaken losse thee in standaard (blanco) verpakkingen. Dit soort stappen zijn achteraf belangrijker dan je op dat moment beseft, met Rilassato gingen we steeds meer thee verkopen en de keuze om over te stappen op losse thee en accessoires werd als een natuurlijke stap gemaakt.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en hebben we meer dan 50 verschillende verse losse thee op voorraad in onze op maat gemaakte verpakkingen. Iets waar we enorm trots op zijn!

De mensen achter Rilassato

Samantha & Mark zijn al sinds het begin samen aan het ondernemen met Rilassato, we delen naast de liefde voor thee ook de liefde voor elkaar. Het gaat dan ook dag en nacht over wat onze volgende stap wordt en hoe we onze producten nog beter kunnen maken.

Heb je een vraag over onze theeën of wil je advies? Mail of bel gerust!